Venezuelanske Bolivar Soberano

Den aktuelle VES til DKK valutakurs er 19,04. VES kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med 0%, svarende til 0,00 kr.

Investér i aktier, råvarer eller VES-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel VES til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn VES til DKK

Herunder kan du omregne VES til DKK eller omvendt DKK til VES ved blot at ændre tallet i input feltet. VES kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

VES kurs
DKK kurs
VES til DKK
1 VES 0,19 DKK
5 VES 0,95 DKK
10 VES 1,90 DKK
20 VES 3,81 DKK
50 VES 9,52 DKK
100 VES 19,04 DKK
DKK til VES
1 DKK 5,25 VES
5 DKK 26,26 VES
10 DKK 52,53 VES
20 DKK 105,06 VES
50 DKK 262,64 VES
100 DKK 525,29 VES

Om VES-valutaen

VES (venezuelansk bolivar) er den officielle valuta i Venezuela. Den blev indført i 1879 og har siden været gennem flere omstruktureringer og devalueringer.

Den venezuelanske økonomi har været plaget af hyperinflation i de seneste år, hvilket har haft en katastrofal indvirkning på landets valuta. Dette har gjort det ekstremt vanskeligt for den almindelige befolkning at opretholde deres levestandard.

VES har en meget lav værdi i forhold til andre verdensvalutaer.

Den venezuelanske regering har forsøgt at kontrollere valutaens værdi ved at fastsætte en officiel valutakurs, men denne kurs er langt fra den faktiske værdi på det uformelle marked.

Den økonomiske situation i Venezuela har ført til en stor masseflugt af landets befolkning og en øget afhængighed af udenlandsk valuta som USD og EUR.

VES bliver stadig brugt i det daglige liv i Venezuela, men mange mennesker er begyndt at bruge alternative valutaer som USD og kryptovalutaer som Bitcoin for at beskytte deres formuer mod den konstante inflation.

På grund af den ustabile økonomiske situation i Venezuela er det vigtigt at være opmærksom på valutakurserne og sørge for at konvertere VES til en mere stabil valuta, hvis man har planer om at rejse til landet.

Den nuværende situation med VES illustrerer vigtigheden af at have en stabil og pålidelig valuta for at sikre en sund økonomi og levestandard.

30 dages historik