Amerikanske Dollar

Den aktuelle USD til DKK valutakurs er 687,11. USD kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med -1.8%, svarende til -12,57 kr.

Investér i aktier, råvarer eller USD-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel USD til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn USD til DKK

Herunder kan du omregne USD til DKK eller omvendt DKK til USD ved blot at ændre tallet i input feltet. USD kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

USD kurs
DKK kurs

Om USD kursen

USD er står for United States Dollar, som er valutaenheden i USA. En dollar er opdelt i 100 cent (¢) og symbolet for US dollar er "$".

$ symbolet bliver normalt anvendt når der angives et beløb i dollar, f.eks. $100. US dollars bliver officielt anvendt i USA, men også som primær valuta i 11 andre lande.

USD til DKK
1 USD 6,87 DKK
5 USD 34,36 DKK
10 USD 68,71 DKK
20 USD 137,42 DKK
50 USD 343,56 DKK
100 USD 687,11 DKK
DKK til USD
1 DKK 0,15 USD
5 DKK 0,73 USD
10 DKK 1,46 USD
20 DKK 2,91 USD
50 DKK 7,28 USD
100 DKK 14,55 USD
 
 

30 dages historik

Dollarkurs

Dollarkurs

US Dollar er i dag en af de mest kendte og anvendte valutaer i verden. Den er styret af USA's centralbank, Federal Reserve Bank.

USA anvender forskellige portrætter af tidligere præsidenter og andre berømte personligheder som motiver på deres sedler. For eksempel, finder du George Washington på $1 dollar sedlen.

Det er ikke kun i USA, at man bruger udtrykket "dollar" for deres valuta. Over 20 andre valutaer har "dollar" i deres navn, fx australsk dollar, hong kong-dollar og canadisk dollar.

Dollar til kroner

Når dollarkursen er høj, stiger mange af dine faste udgifter og rejser også, da mange andre valutaer afhænger af dollarkursen.

Dollarkursen, "bucks" eller de grønne, er kendt under mange navne og er en vigtig faktor når du skal bestille rejser eller låne penge.

For eksempel, hvis du vil tage på ferie til Thailand med din familie, så er både flybilletten, hotellet og forplejningen baseret på US dollar-kursen i Thai-baht. Når dollarkursen er høj, vil den "billige" hotelovernatning også stige.

Det betyder, at du kan spare penge ved at veksle til den valuta du har brug for, når kursen er lav.

Omregn dollars

Det er altid svært at vide, hvornår valutakurserne er "lave" nok til, at det kan blive en god investering. Du kan med fordel anvende vores valutaregner til at holde overblik over dollarkursen.

Vi holder vores valutakurser opdateret for dig, så du både via smartphone-appen og via computeren kan omregne dollars til kroner, når US-dollar er lav.