Amerikanske Dollar

Den aktuelle USD til DKK valutakurs er 715,32. USD kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage, er valutaen faldet med -4.2%, svarende til -31,66 kr.

 

Omregn USD til DKK

Herunder kan du omregne USD til DKK eller omvendt DKK til USD ved blot at ændre tallet i input feltet. USD kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

USD kurs
DKK kurs

Om USD kursen

USD er forkortelsen af US Dollar som er valutaenheden i USA. En dollar er opdelt i 100 cent (¢) og US dollar symbolet er "$". US$ symbolet bliver typisk anvendt i forbindelse med et dollar beløb som f.eks. $100. US dollars bliver officielt anvendt i USA men også som primær valuta i 11 andre lande.

USD til DKK
1 USD 7,15 DKK
5 USD 35,77 DKK
10 USD 71,53 DKK
20 USD 143,06 DKK
50 USD 357,66 DKK
100 USD 715,32 DKK
DKK til USD
1 DKK 0,14 USD
5 DKK 0,70 USD
10 DKK 1,40 USD
20 DKK 2,80 USD
50 DKK 6,99 USD
100 DKK 13,98 USD
 
 

30 dages historik


Dollarkurs

Dollarkurs

US Dollar er i dag den mest kendte og anvendte valuta i verdenen.

US Dollar er styret af USA's centralbank, Federal Reserve Bank.

USA dollaren anvender forskellige portrætter som motiver på deres sedler. Du finder f.eks. George Washington$1 dollar sedlen.

Det er ikke kun USA som kalder deres valuta for dollar, der er nemlig over 20 andre valutaer som indeholder "dollar" navnet som f.eks. australske dollar, hong kong-dollar og canadiske dollar.

Dollar til kroner

Når dollarkursen topper, stiger mange af dine faste udgifter og rejser også, da mange andre valutaer læner sig op mod dollarkursen.

Dollarkurs, "bucks" eller de grønne, kært barn har mange navne og er også vigtig en faktor når du skal bestille rejser eller låne penge.

Skal du f.eks. med familien til Thailand er både flybilletter, hotel og forplejning i Thai-baht baseret på US dollar kursen. Når dollarkursen er høj er den "billige" hotelovernatning nemlig også steget.

Det betyder at du med fordel kan veksle penge til det land du gerne vil rejse til når kursen er lav.

Omregn dollars

Det er altid svært at vide hvornår valutakurserne er "lave" nok til at det kan blive en god investering. Du kan med fordel anvende vores valutaregner til at holde overblik over dollar kursen.

Vi holder vores valutakurser opdateret til dig så du med både smartphone-app og via computeren kan omregne dollars til kr. når US$ er lav.