Lån penge

Brug for at låne penge? Herunder kan du sammenligne lån med hurtig udbetaling.

Sidst opdateret: 15. august 2022

* Der tages forbehold for fejl og mangler i beskrivelserne af priser og produkter, idet tilbud og priser hos låneudbyderne kan ændres uden forudgående varsel. Oversigten er reklamefinansieret og viser kun de låneudbydere vi har partnerskab med. TrustScore er et pointsystem fra Trustpilot.

Lån penge online

Her på siden får du indblik i markedet for online lån og detaljer omkring de låneudbydere vi anbefaler.

Vi har samlet et bredt udpluk af lånemuligheder, hvor du ikke behøves at snakke med en bankrådgiver, når du skal have et lån udbetalt.

Under hvert lån finder du grænserne for det beløb du kan låne, løbetiden over lånet samt en score baseret på anmeldelser.

Lån penge

Ønsker du at se yderligere detaljer kan du klikke "Læs mere" og ellers læse det låneeksempel under hver lån.

Du kan nemt låne penge online og få tilsendt lånetilbud med lav rente og gode lånevilkår, det tager kun få minutter at ansøge om et lån.

Hvad er et lån?

Et lån er en finansiel aftale mellem to parter, altså en låntager (debitor, f.eks. dig) og en långiver (kreditor, f.eks. en af låneudbydere herover).

Med denne aftale udlåner en kreditor et pengebeløb til debitor, hvormed debitor forpligter sig til at tilbagebetale beløbet med pålagte gebyrer og renter indenfor den aftalte periode.

Sammenlign lån

Valutaomregneren.dk gør det nemt for dig at få overblik og låne penge uden om banken, på en hurtig og sikker måde.

Det er fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge om et lån online ved hjælp af vores sammenligning.

Er du over 21, kan du med dit NemID ansøge om et lån hos alle de låneudbydere der har kort udbetalingstid.

Husk at du gerne må indhente flere lånetilbud fra forskellige udbydere, så du er sikker på at den bedste aftale kan blive godkendt.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for "årlige omkostninger i procent" og indeholder alle de årlige omkostninger ved det specifikke lån.

Under ÅOP finder du blandt andet stiftelsesomkostninger, renter og løbende gebyrer der er ved et lån, udtrykt i procent per år.

Husk på at når du sammenligner omkostningsprocenten fra forskellige låneudbydere, er det vigtigt at du angiver samme lånebeløb og løbetid.

Læs mere: