Tongan Pa'Anga

Den aktuelle TOP til DKK valutakurs er 291,35. TOP kursen er steget med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med -0.1%, svarende til -0,34 kr.

Investér i aktier, råvarer eller TOP-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel TOP til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn TOP til DKK

Herunder kan du omregne TOP til DKK eller omvendt DKK til TOP ved blot at ændre tallet i input feltet. TOP kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

TOP kurs
DKK kurs
TOP til DKK
1 TOP 2,91 DKK
5 TOP 14,57 DKK
10 TOP 29,14 DKK
20 TOP 58,27 DKK
50 TOP 145,68 DKK
100 TOP 291,35 DKK
DKK til TOP
1 DKK 0,34 TOP
5 DKK 1,72 TOP
10 DKK 3,43 TOP
20 DKK 6,86 TOP
50 DKK 17,16 TOP
100 DKK 34,32 TOP

30 dages historik

Om TOP-valutaen

TOP (Tongan Pa'Anga) er den officielle valuta i Tonga. Den blev indført i 1967 og erstattede den tidligere valuta, som var den australske pund. TOP er delt ind i 100 seniti.

Tonga er en østat beliggende i Stillehavet, og landet opsætter sin egen pengepolitik. Nationalbanken i Tonga er ansvarlig for udstedelsen og reguleringen af TOP. Målet med pengepolitikken er at bevare prisstabilitet og fremme økonomisk vækst i Tonga.

Toppen findes i mønter på 1, 2, 5, 10, 20 og 50 seniti, samt i sedler på 1, 2, 5, 10, 20, 50 og 100 TOP. Sedlerne har portrætter af berømte tonganske figurer og historiske begivenheder.

Som turist i Tonga er det vigtigt at være opmærksom på, at rejsende normalt skal have kontanter i lokal valuta. Der findes hæveautomater i større byer, hvor man kan få TOP ved brug af internationale kreditkort.

Værdien af TOP kan variere i forhold til andre valutaer. Det er derfor vigtigt at opdatere sig på de aktuelle vekselkurser, hvis man ønsker at veksle penge til TOP. Banker og vekselbureauer tilbyder normalt vekselkurser. Det kan være en god idé at sammenligne priser, inden man vælger, hvor man veksler sine penge.

Når man rejser til Tonga, er det også værd at bemærke, at mange hoteller, restauranter og butikker accepterer betaling med internationale kreditkort som Visa og Mastercard. Dog er det altid en god idé at have kontanter ved hånden, især når man bevæger sig uden for de større byer.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at brugen af kreditkort og hæveautomater kan medføre ekstra gebyrer og vekselkursgebyrer. Det anbefales altid at tjekke med ens bank eller kreditkortselskab for at få oplysninger om eventuelle gebyrer, inden man bruger sit kort i udlandet.

I samlet set er det vigtigt for rejsende til Tonga at have kontanter i lokal valuta, da ikke alle steder accepterer internationale kreditkort. Ved at være opdateret med aktuelle vekselkurser og have kontakter med de lokale banker og vekselbureauer kan man sikre, at man får den bedste værdi for pengene under sit ophold i Tonga.