Tadsjikistan Somoni

Den aktuelle TJS til DKK valutakurs er 64,11. TJS kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen steget med 2.5%, svarende til 1,57 kr.

Investér i aktier, råvarer eller TJS-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel TJS til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn TJS til DKK

Herunder kan du omregne TJS til DKK eller omvendt DKK til TJS ved blot at ændre tallet i input feltet. TJS kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

TJS kurs
DKK kurs
TJS til DKK
1 TJS 0,64 DKK
5 TJS 3,21 DKK
10 TJS 6,41 DKK
20 TJS 12,82 DKK
50 TJS 32,06 DKK
100 TJS 64,11 DKK
DKK til TJS
1 DKK 1,56 TJS
5 DKK 7,80 TJS
10 DKK 15,60 TJS
20 DKK 31,20 TJS
50 DKK 77,99 TJS
100 DKK 155,98 TJS

Om TJS-valutaen

TJS (Tadsjikistan Somoni) er den officielle valuta i Tadsjikistan og blev indført i 2000. Navnet "Somoni" refererer til Tadsjikistans nationalhelt Ismail Samani. Valutaen er opdelt i 100 diram, og TJS-symbol bruges til at angive den.

Tadsjikistan Somoni har været genstand for betydelig inflation siden sin indførelse. Dette er delvist på grund af landets økonomiske udfordringer, høje importpriser og stigende olieafhængighed. Som et resultat er værdien af ​​Somoni faldet i forhold til andre store valutaer som euro og amerikanske dollars.

Selv om Tadsjikistan Somoni har oplevet inflation, er den centralbanken i Tadsjikistan ansvarlig for at håndtere valutaens stabilitet. Banken målretter inflationen og kontrollerer udbuddet af valuta på markedet for at sikre en vis stabilitet. Imidlertid er det vigtigt at bemærke, at TJS stadig er en relativt svag valuta i forhold til andre internationale valutaer.

For besøgende i Tadsjikistan er det vigtigt at vide, at man normalt ikke kan købe Tadsjikistan Somoni uden for landet. Det er nødvendigt at veksle valuta ved ankomst til Tadsjikistan. Udenlandske besøgende vil dog finde vekslingsskranker tilgængelige i lufthavne og større byer.

Priserne i Tadsjikistan angives normalt i Somoni, selvom nogle småbutikker og markeder stadig kan acceptere amerikanske dollars eller euro. Det anbefales at have kontanter til rådighed, da brugen af ​​kreditkort eller betalingskort muligvis ikke er så udbredt i landet.

Igen er det vigtigt at bemærke, at den aktuelle vekselkurs kan variere, så det er altid godt at følge de seneste opdateringer for at få et klart billede af Somonis værdi i forhold til andre valutaer.

30 dages historik