Syriske Pound

Den aktuelle SYP til DKK valutakurs er 0,27. SYP kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med 0.3%, svarende til 0,00 kr.

Investér i aktier, råvarer eller SYP-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel SYP til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn SYP til DKK

Herunder kan du omregne SYP til DKK eller omvendt DKK til SYP ved blot at ændre tallet i input feltet. SYP kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

SYP kurs
DKK kurs
SYP til DKK
1 SYP 0,00 DKK
5 SYP 0,01 DKK
10 SYP 0,03 DKK
20 SYP 0,05 DKK
50 SYP 0,14 DKK
100 SYP 0,27 DKK
DKK til SYP
1 DKK 364,72 SYP
5 DKK 1.823,62 SYP
10 DKK 3.647,24 SYP
20 DKK 7.294,48 SYP
50 DKK 18.236,20 SYP
100 DKK 36.472,39 SYP

Om SYP-valutaen

Den syriske pund (SYP) er den officielle valuta i Syrien. Den blev indført i 1919 og erstattede det osmanniske pund. SYP er opdelt i 100 piastres.

SYP er udstedt af Central Bank of Syria, som er landets centralbank. Banken har ansvar for at regulere og kontrollere pengemængden for at opretholde stabilitet i økonomien.

På grund af den vedvarende politiske uro og konflikt i Syrien siden 2011, er SYP blevet udsat for betydelig inflation. Inflationen har ført til et drastisk fald i værdien af SYP i forhold til andre valutaer.

SYP handles normalt ikke internationalt og har begrænset accept uden for Syrien. Dette gør det svært at udveksle SYP i udlandet.

Den aktuelle vekselkurs for SYP varierer på grund af den ustabile økonomiske situation i Syrien. Det anbefales at tjekke de seneste opdateringer om valutakurser, hvis man planlægger at rejse til Syrien eller handle med SYP.

Selvom SYP er officiel valuta i Syrien, anvendes fremmede valutaer som US-dollar og euro ofte i kommercielle transaktioner og turistsektoren.

For rejsende til Syrien er det vigtigt at vælge den rette betalingsform. Kontant betaling i SYP kan være nødvendigt i mindre, lokale butikker og på markeder, mens betalingskort kan foretrækkes på større hoteller og restauranter.

Det er vigtigt at være forsigtig med at håndtere ældre SYP-sedler, da nogle lande og virksomheder muligvis ikke accepterer dem på grund af de aktuelle politiske og økonomiske forhold.

På grund af sanksioner og internationale restriktioner kan det være vanskeligt at finde et sted at veksle SYP uden for Syrien. Det anbefales at få rejsevalutaen inden ankomst til Syrien eller finde en betroet lokal vekselkontor.

Generelt set er det vigtigt at huske, at den syriske pund er en valuta, der er påvirket af politisk og økonomisk ustabilitet på grund af den pågående konflikt i Syrien. Rejsende og handlende bør være opmærksomme på dette og gøre nødvendige foranstaltninger for at sikre sig mod eventuelle risici ved at have SYP.

30 dages historik