Seychellerne Rupee

Den aktuelle SCR til DKK valutakurs er 49,25. SCR kursen er steget med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med 0%, svarende til -0,02 kr.

Investér i aktier, råvarer eller SCR-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel SCR til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn SCR til DKK

Herunder kan du omregne SCR til DKK eller omvendt DKK til SCR ved blot at ændre tallet i input feltet. SCR kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

SCR kurs
DKK kurs
SCR til DKK
1 SCR 0,49 DKK
5 SCR 2,46 DKK
10 SCR 4,93 DKK
20 SCR 9,85 DKK
50 SCR 24,63 DKK
100 SCR 49,25 DKK
DKK til SCR
1 DKK 2,03 SCR
5 DKK 10,15 SCR
10 DKK 20,30 SCR
20 DKK 40,61 SCR
50 DKK 101,52 SCR
100 DKK 203,04 SCR

30 dages historik

Om SCR-valutaen

Den seychelliske rupi (SCR) er valutaen, der anvendes på Seychellerne, en øgruppe beliggende i Det Indiske Ocean. SCR har været valutaen i landet siden 1914, og dens symbol er ₨.

SCR valutaen er opdelt i 100 øre, og der er mønter i værdierne 1, 5, 10 og 25 øre samt sedler i værdierne 25, 50, 100 og 500 SCR. Sedlerne er let genkendelige på grund af deres farverige design og portrætter af seychelliske dyreliv og nationalparker.

Den aktuelle valutakurs for SCR varierer i forhold til andre valutaer som euro og amerikanske dollars. Det er vigtigt at bemærke, at valutakurserne kan ændre sig dagligt på grund af forskellige faktorer som politiske begivenheder, økonomiske indikatorer og investorernes tillid.

SCR er dog ikke en internationalt anerkendt valuta, og det kan derfor være svært at finde vekselkontorer uden for Seychellerne, der accepterer SCR. Det anbefales derfor at veksle sin valuta til SCR, når man ankommer til øgruppen.

Seychellerne er et populært rejsemål for turister fra hele verden, og de fleste hoteller, restauranter og butikker på øerne accepterer udenlandsk valuta som euro eller amerikanske dollars i tillæg til SCR. Det anbefales dog at have nogle antal SCR på sig til mindre køb eller når man handler med lokale sælgere.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at priserne på Seychellerne ofte er højere end i andre lande på grund af transportomkostninger og øernes afhængighed af importerede varer. Det er derfor en god idé at være forberedt økonomisk, når man besøger Seychellerne.

SCR er en valuta, der sikrer, at Seychellerne kan drive deres økonomi og betale for varer og tjenesteydelser internt. Det er dog værd at bemærke, at øgruppen også er afhængig af turismen som en vigtig indtægtskilde.

For turister kan det være gavnligt at lære nogle grundlæggende tal og vendinger på seychellisk kreol, da en del af den lokale befolkning ikke nødvendigvis taler engelsk eller andre internationale sprog.

I sidste ende er det vigtigt for besøgende på Seychellerne at være opmærksomme på valutaen, dens værdi og at være forberedt til at kunne betale for deres oplevelser og indkøb på øerne.