Mauretanien Ouguiya

Den aktuelle MRU til DKK valutakurs er 17,26. MRU kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med -0.5%, svarende til -0,09 kr.

Investér i aktier, råvarer eller MRU-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel MRU til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn MRU til DKK

Herunder kan du omregne MRU til DKK eller omvendt DKK til MRU ved blot at ændre tallet i input feltet. MRU kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

MRU kurs
DKK kurs
MRU til DKK
1 MRU 0,17 DKK
5 MRU 0,86 DKK
10 MRU 1,73 DKK
20 MRU 3,45 DKK
50 MRU 8,63 DKK
100 MRU 17,26 DKK
DKK til MRU
1 DKK 5,79 MRU
5 DKK 28,97 MRU
10 DKK 57,94 MRU
20 DKK 115,88 MRU
50 DKK 289,71 MRU
100 DKK 579,42 MRU

Om MRU-valutaen

MRU-valutaen, også kendt som mauritisk rupee, er den officielle valuta i Mauritius. Mauritius er en østat beliggende i Det Indiske Ocean og er kendt for sine smukke strande og frodige naturlige landskaber. MRU er også accepteret som betalingsmiddel på Rodrigues Island og Agaléga Island, som begge er en del af Mauritius territorium.

En mauritisk rupee er opdelt i 100 cent. Valutasymbolet for MRU er "₨" og valutaens kode er MRU. MRU har været i brug siden 1877 og blev introduceret som erstatning for den tidligere mauritiusrupe, der blev brugt på øen. MRU er udstedt af Bank of Mauritius, der fungerer som centralbanken i landet.

MRU-valutaen er tilgængelig i mønter og pengesedler. Mønterne kommer i forskellige nominelle værdier, herunder 1, 5, 10 og 20 rupee, mens pengesedler er tilgængelige i værdierne 25, 50, 100, 200, 500, 1000 og 2000 rupee. De er alle farverige og har billeder af forskellige landmærker og naturfænomener på øen.

En unik funktion ved MRU-valutaen er, at det er lovligt betalingsmiddel udover Mauritius. Det betyder, at turister og rejsende kan bruge MRU som betalingsmiddel i visse lufthavne og på flyselskaber, der ser det som en acceptabel valuta. Det er altid en god idé at tjekke med din bank eller rejsearrangør, om MRU er accepteret på din destination.

Når det kommer til valutakursen for MRU, varierer den i forhold til andre vigtige valutaer, såsom euro og amerikanske dollar. Valutakurserne fastsættes dagligt og kan ændre sig flere gange om dagen. For at få den mest præcise og opdaterede valutakurs anbefales det altid at kontakte din bank eller bruge en pålidelig online valutaomregner.

Mauritius er et populært rejsemål for turister fra hele verden, og MRU-valutaen spiller en vigtig rolle i øens økonomi. Det er vigtigt at bemærke, at det kan være svært at konvertere MRU til andre valutaer uden for Mauritius. Derfor anbefales det at veksle den overskydende MRU tilbage til din hjemmevaluta før afrejse, for at undgå eventuelle vanskeligheder.

I alt er MRU-valutaen en vigtig del af Mauritius' økonomi og et nødvendigt betalingsmiddel for alle besøgende på øen. Det er altid godt at have nogle MRU i hånden, når du opholder dig på Mauritius, da det vil gøre det lettere at købe varer og tjenesteydelser under dit ophold.

30 dages historik