Maldiverne Rufiyaa

Den aktuelle MVR til DKK valutakurs er 44,51. MVR kursen er steget med 0.1% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med -1.3%, svarende til -0,57 kr.

Investér i aktier, råvarer eller MVR-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel MVR til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn MVR til DKK

Herunder kan du omregne MVR til DKK eller omvendt DKK til MVR ved blot at ændre tallet i input feltet. MVR kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

MVR kurs
DKK kurs
MVR til DKK
1 MVR 0,45 DKK
5 MVR 2,23 DKK
10 MVR 4,45 DKK
20 MVR 8,90 DKK
50 MVR 22,26 DKK
100 MVR 44,51 DKK
DKK til MVR
1 DKK 2,25 MVR
5 DKK 11,23 MVR
10 DKK 22,46 MVR
20 DKK 44,93 MVR
50 DKK 112,32 MVR
100 DKK 224,65 MVR

30 dages historik

Om MVR-valutaen

MVR (Maldivian Rufiyaa) er den officielle valuta i Maldiverne, en øgruppe beliggende i Det Indiske Ocean. MVR er forkortelsen for Maldivian Rufiyaa. Valutaen blev indført i 1981 som erstatning for den tidligere valuta, Rupee, som blev brugt før dette tidspunkt.

En MVR er opdelt i 100 laari. MVR er en flydende valuta, hvilket betyder, at dens værdi varierer i forhold til andre valutaer. Det er vigtigt at være opmærksom på, at MVR ofte handles i turistområder og feriesteder til en fastsat kurs i forhold til USD (amerikanske dollars).

Maldiverne er primært afhængige af turisme som en kilde til valutaindtægter. Derfor er det meget almindeligt at bruge MVR i hele landet, da de fleste virksomheder og hoteller accepterer denne valuta.

Som turist er det også vigtigt at huske, at de fleste internationale kreditkort accepteres i turistområder, men hvis du planlægger at besøge mere afsidesliggende områder af Maldiverne, er det en god idé at have kontanter i MVR.

Det er også værd at nævne, at Maldiverne har streng lovgivning omkring ind- og udførsel af valuta. Rejsende må ikke indføre eller eksportere mere end 3.000 MVR. Hvis du tager mere end dette beløb med, skal det deklareres ved ankomst og afrejse.

Når du veksler penge til MVR, anbefales det at gøre det ved ankomst i lufthavnen eller i en bank i en større by, da valutakurserne her normalt er mere fordelagtige end på hoteller eller mindre vekselkontorer.

For at opsummere, er MVR valutaen i Maldiverne. Den accepteres bredt i hele landet og bruges primært inden for turistindustrien. Det anbefales at have kontanter, især hvis man besøger mere afsidesliggende områder, og at veksle valuta ved ankomst i lufthavnen eller i større byer for at få de bedste kurser.