Indonesiske Rupiah

Den aktuelle IDR til DKK valutakurs er 0,04. IDR kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med 1.5%, svarende til 0,00 kr.

Investér i aktier, råvarer eller IDR-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel IDR til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn IDR til DKK

Herunder kan du omregne IDR til DKK eller omvendt DKK til IDR ved blot at ændre tallet i input feltet. IDR kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

IDR kurs
DKK kurs
IDR til DKK
1 IDR 0,00 DKK
5 IDR 0,00 DKK
10 IDR 0,00 DKK
20 IDR 0,01 DKK
50 IDR 0,02 DKK
100 IDR 0,04 DKK
DKK til IDR
1 DKK 2.263,47 IDR
5 DKK 11.317,34 IDR
10 DKK 22.634,68 IDR
20 DKK 45.269,35 IDR
50 DKK 113.173,38 IDR
100 DKK 226.346,76 IDR

Om IDR-valutaen

Indonesiske Rupiah (IDR) er valutaen i Indonesien og er kendt for sin store mængde af nuller. IDR er normalt markeret som Rp. og bruges til at betale for varer og tjenester i hele landet.

Indonesiske Rupiah er den officielle valuta i Indonesien og udstedes af landets centralbank. Der er et stort udvalg af pengesedler og mønter til rådighed i transparente beløb.

IDR er en valuta, der ofte oplever inflation. Det betyder, at prisen på varer og tjenester har en tendens til at stige over tid. Som et resultat kan selv små beløb i IDR have mange nuller.

Den nuværende vekselkurs mellem IDR og andre valutaer kan variere og påvirkes af forskellige økonomiske faktorer. Det er en god idé at undersøge valutakurser, før man rejser til Indonesien, for at undgå overraskelser.

Mange turister foretrækker at veksle deres penge til IDR, når de ankommer til Indonesien. Der er mange banker og valutavekslingskontorer rundt om i landet, hvor man kan få sine valutaer ombyttet.

Det er vigtigt at være forsigtig, når man håndterer pengesedler og mønter i Indonesien, da nogle af dem kan være i dårlig stand eller endda falske. Det anbefales at tjekke nøje, og hvis der er mistanke om en falsk seddel, skal den rapporteres til de lokale myndigheder.

Selvom IDR er valutaen i Indonesien, accepteres euro og amerikanske dollars også i nogle turistområder og større hoteller. Det er dog altid en god idé at have nogle IDR med dig til små køb eller steder, der kun accepterer lokal valuta.

Hvis du besøger Indonesien, er det nyttigt at kende nogle almindelige priser og mønter, så du kan undgå forvirring under transaktioner. Selvom IDR er en anderledes valuta end de fleste er vant til, kan man hurtigt vænne sig til at håndtere den.

Husk at være opmærksom på de lokale skikke og tip, når det kommer til betaling og veksling af valuta i Indonesien. En respektfuld og høflig adfærd vil altid blive værdsat af de lokale, og de vil være mere villige til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål vedrørende valuta.

30 dages historik