Bangladesh Taka

Den aktuelle BDT til DKK valutakurs er 6,39. BDT kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen steget med 2.4%, svarende til 0,15 kr.

Investér i aktier, råvarer eller BDT-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel BDT til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn BDT til DKK

Herunder kan du omregne BDT til DKK eller omvendt DKK til BDT ved blot at ændre tallet i input feltet. BDT kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

BDT kurs
DKK kurs
BDT til DKK
1 BDT 0,06 DKK
5 BDT 0,32 DKK
10 BDT 0,64 DKK
20 BDT 1,28 DKK
50 BDT 3,20 DKK
100 BDT 6,39 DKK
DKK til BDT
1 DKK 15,65 BDT
5 DKK 78,24 BDT
10 DKK 156,48 BDT
20 DKK 312,95 BDT
50 DKK 782,38 BDT
100 DKK 1.564,76 BDT

Om BDT-valutaen

Bangladeshisk taka (BDT) er den officielle valuta i Bangladesh. Valutaens symbol er "৳" og valutakoden er BDT. 1 BDT er opdelt i 100 paisa. BDT blev indført som landets valuta i 1972, da Bangladesh blev uafhængigt fra Pakistan.

BDT er udstedt og reguleret af Bangladesh Bank, som er landets centralbank. Banken har ansvaret for at opretholde stabiliteten i valutaen og forvalte landets pengepolitik.

BDT er en relativt svag valuta i forhold til mange andre internationale valutaer. Dette betyder, at kursen for BDT ofte er lav i forhold til fx den amerikanske dollar eller euro. Denne svaghed i valutaen afspejler ofte landets økonomiske situation og handelsbalance.

Valutaen kan veksles i banker, valutavekslingskontorer og autoriserede vekselkontorer i hele Bangladesh. Det er også muligt at bruge internationale kreditkort og hæve kontanter i de fleste større byer.

Når du rejser til Bangladesh, er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke må medbringe mere end 5000 BDT ved indrejse eller afgang. Det er også vigtigt at få dine valutaomregninger bekræftet af en autoriseret kilde for at undgå ugunstige kurstap.

BDT er primært brugt til lokal handel i Bangladesh. Men det bruges også i visse grænseområder i Indien, hvor det accepteres som betalingsmiddel.

Den bedste tid til at omveksle BDT er normalt under lavsæsonen, da tilbudet af valuta er større og kursen er mere stabil. Det kan være en god idé at sammenligne kurserne i forskellige vekselkontorer for at få det bedste tilbud.

Der er visse restriktioner for at få lov til at eksportere BDT ud af landet. Derfor anbefales det at veksle dine ubrugte BDT tilbage til din egen valuta, før du forlader Bangladesh.

I alt væsentligt er Bangladeshisk taka valutaen, der bruges i Bangladesh. Det er vigtigt at være opmærksom på kursen og overholde de gældende regler, når man omveksler eller bruger BDT.

30 dages historik