Aruba Florin

Den aktuelle AWG til DKK valutakurs er 389,46. AWG kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen steget med 2.5%, svarende til 9,50 kr.

Investér i aktier, råvarer eller AWG-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel AWG til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn AWG til DKK

Herunder kan du omregne AWG til DKK eller omvendt DKK til AWG ved blot at ændre tallet i input feltet. AWG kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

AWG kurs
DKK kurs
AWG til DKK
1 AWG 3,89 DKK
5 AWG 19,47 DKK
10 AWG 38,95 DKK
20 AWG 77,89 DKK
50 AWG 194,73 DKK
100 AWG 389,46 DKK
DKK til AWG
1 DKK 0,26 AWG
5 DKK 1,28 AWG
10 DKK 2,57 AWG
20 DKK 5,14 AWG
50 DKK 12,84 AWG
100 DKK 25,68 AWG

Om AWG-valutaen

Arubas valuta er Aruba Florin (AWG), som er forkortet som "Afl". AWG er en fastkursvaluta, og dens korte navn stammer fra arubansk Hollands, der er en variant af nederlandsk.

Valutaen blev først introduceret i 1986 og erstattede den tidligere valuta, den arubanske gylden.

AWG er bankos af Central Bank of Aruba og har en fast kurs til US-dollar til en sats på 1 AWG til 0,56 USD.

Arubas økonomi er hovedsageligt afhængig af turisme, og derfor kan valutakursen påvirkes af den samlede efterspørgsel efter rejser til øen og andre økonomiske faktorer, der påvirker turismen.

AWG er en relativt set stærk valuta, da Arubas økonomi generelt set er stabil og ikke lider af hyperinflation eller andre økonomiske problemer, som nogle nabolande på det caribiske hav kan opleve.

Inden for Aruba er det ikke ualmindeligt at se prisangivelser i både US-dollar og AWG, og de fleste steder accepterer betaling i begge valutaer. Det er dog værd at bemærke, at vekselkurserne, hvis du betaler med USD i stedet for AWG, ofte vil være lidt højere.

Indbyggere og besøgende i Aruba vil skulle bruge AWG for kontante transaktioner i lokalbefolkningen. Hvis du besøger øen og har brug for at veksle valuta, kan dette gøres i banker og vekselkontorer, der er tilgængelige i lufthavnen og rundt omkring på øen.

AWG er en vigtig del af økonomien i Aruba og er nøglen til at købe og sælge varer og tjenester inden for landet. Selvom det kan være praktisk at bruge USD, er det bedst at have nogle AWG på hånden, når du besøger Aruba. Så kan du nemt og ukompliceret købe alt det, du behøver på øen.

30 dages historik