Valutaregner

En valutaregner er rigtigt god at have med sig på rejsen til de varme lande, både fordi at det kan være svært at huske på de forskellige valutakurser men også fordi at du kan prutte om priserne hurtigere end normalt. Er du taget en tur til Thailand hvor valutaenheden er thai baht og har fundet drømmetasken, så brug din valutaregner til at byde på en bedre pris.

 

Valutaregneren hjælper dig med at omregne de forskellige valutakurser som f.eks. USDollar til Danske kroner. Anvender du vores valutaomregner skal du blot indtaste det beløb som du ønsker at omregne i tekst feltet hvorefter vores omregner helt automatisk omregner kursen for dig. Denne form for valutaregning er super effektiv når du gerne vil omregne på farten.

Omregn USDollar

Har du brug en iphone valutakurser app til din apple-enhed, så hent gratis vores valutaregner app valuta+. Den fungere lynhurtigt ved at du har en liste med alle dine valgte valutaenheder, som du så kan vælge at omregne på samme tid. USDollar, Euro eller Baht er intet problem. Appen er gratis og fungere både til iPad og iPhone. Valutaregning uden besvær er bedst!