Valutaberegneren

Denne valutaomregner service gør det let for dig, som hurtigt skal bruge en valutaberegner, til at omregne forskellige valuta blandt de mest populære valutaenheder.

Valutaberegneren

Et godt eksempel på brug af denne service, er når man f.eks. sidder på ebay.com, amazon.com eller en af de mange udenlandske handelssteder, og ønsker at kende det angivne beløb i danske kroner.

Du går blot ind på vores side, som hurtigt og nemt fra starten er klar på at du kan kopier din valutaenhed ind i vores tekstboks, og se resultatet for din valutaomregning med det samme, det hele sker nemlig med det samme som du indtaster de forskellige priser. Nemt og simpelt!

Servicen bliver også konstant holdt opdateret med direkte valutakurser fra Nationalbanken, som sikre dig en fleksibel og meget præcis valutaomregning af de beløb som du skal have omregnet.

Ligeledes kan du på valutakurser siden finde en opdateret liste over de mest populære valutaenheder, som du også kan konvertere til og fra. Ligeledes er hastigheden super optimeret på denne side, sådan at du ikke oplever nogen unødig ventetid ved at anvende denne valuta service.

Sidst opdateret: 2. marts 2019