Valutaberegneren - Beregn USD & DKK

Denne valutaomregner service gør det let for dig, som hurtigt skal bruge en valutaberegner, til at omregne forskellige valuta blandt de mest populære valutaenheder.

 

Et godt eksempel på brug af denne service, er når man f.eks. sidder på ebay.com, amazon.com eller en af de mange udenlandske handelsteder, og ønsker at kende det angivne beløb i danske kroner. Du går blot ind på vores side, som hurtigt og nemt fra starten er klar på at du kan kopier din valutaenhed in i vores tekstboks, og se resultatet for din valutaomregning med det samme, det hele sker nemlig med det samme som du indtaster de forskellige priser. Nemt og simpelt!

Servicen bliver også konstant holdt opdateret med direkte valutakurser fra Nationalbanken, som sikre dig en fleksibel og meget præcis valutaomregning af de beløb som du skal have omregnet. Ligeledes kan du på valutakurser siden finde en opdateret liste over de mest populære valutaenheder, som du også kan konvertere til og fra. Ligeledes er hastigheden super optimeret på denne side, sådan at du ikke oplever nogen unødig ventetid ved at anvende denne valuta service.

Du kan også selv sprede rygtet om vores valuta service, ved at blive fan af denne service på facebook.com. På forsiden finder du en Facebook fan-box, hvor du direkte kan trykke og blive medlem af vores fan gruppe. Har du forslag, ris eller ros til vores valutaberegner, er du meget velkommen til at kontakte os.