Valutaberegneren

Denne valutaomregner gør det let for dig, der hurtigt skal bruge en valutaberegner, til at omregne forskellige valutaer blandt de mest populære valutaenheder.

Valutaberegneren

Et godt eksempel på brugen af denne service er, når du f.eks. sidder på ebay.com, amazon.com eller et af de mange udenlandske handelssteder og ønsker at kende det angivne beløb i danske kroner.

Du går blot ind på vores side, som er hurtig og nem fra starten. Her kan du kopiere din valutaenhed ind i vores tekstboks og se resultatet for din valutaomregning med det samme. Alt sker øjeblikkeligt, når du indtaster de forskellige priser. Nemt og simpelt!

Servicen bliver konstant opdateret med direkte valutakurser fra Nationalbanken, hvilket sikrer dig en fleksibel og meget præcis valutaomregning af de beløb, du skal have omregnet.

På valutakurser-siden kan du også finde en opdateret liste over de mest populære valutaenheder, som du også kan konvertere til og fra. Hastigheden på denne side er desuden superoptimeret, så du ikke oplever nogen unødig ventetid ved at anvende denne valutaservice.

Sidst opdateret: 2. marts 2019