Fijiansk Dollar

Den aktuelle FJD til DKK valutakurs er 306,79. FJD kursen er faldet med -0.2% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med -1%, svarende til -2,96 kr.

Investér i aktier, råvarer eller FJD-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel FJD til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn FJD til DKK

Herunder kan du omregne FJD til DKK eller omvendt DKK til FJD ved blot at ændre tallet i input feltet. FJD kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

FJD kurs
DKK kurs
FJD til DKK
1 FJD 3,07 DKK
5 FJD 15,34 DKK
10 FJD 30,68 DKK
20 FJD 61,36 DKK
50 FJD 153,40 DKK
100 FJD 306,79 DKK
DKK til FJD
1 DKK 0,33 FJD
5 DKK 1,63 FJD
10 DKK 3,26 FJD
20 DKK 6,52 FJD
50 DKK 16,30 FJD
100 DKK 32,60 FJD

30 dages historik

Om FJD-valutaen

FJD er den officielle valuta i Fiji og bruges i hele østaten. Valutaen blev indført i 1969 og er nu præget af mynter og pengesedler. FJD er en decimal valuta, hvilket betyder, at den er opdelt i mindre enheder. Hver FJD er opdelt i 100 cent.

På pengesedlerne findes portrætter af berømte fijianske personligheder og symboler på landets naturlige og kulturelle rigdom. FJD-mynterne har forskellige størrelser og er lavet af metaller såsom kobber, nikkel og aluminium.

FJD kan udveksles i banker, vekselkontorer og hos autoriserede forhandlere. Turister kan finde valutavekslingssteder over hele Fiji. Det er også muligt at bruge internationale kreditkort i større butikker, hoteller og restauranter.

Valutakursen for FJD kan variere fra dag til dag, og det anbefales at følge de officielle vekselkurser for at få den mest nøjagtige valutakurs. Det er vigtigt at bemærke sig, at nogle steder måske kun accepterer kontanter, så det kan være en god idé at have nogle FJD på sig.

Selvom FJD er den primære valuta i Fiji, accepteres nogle gange også amerikanske dollars og australske dollars som betaling. Det kan være praktisk at have disse valutaer med sig, hvis man ønsker at besøge mindre byer eller mere afsidesliggende øer.

Det er vigtigt at være opmærksom på eventuelle valutarestriktioner og toldregler, når man rejser med FJD. Det er altid en god idé at konsultere de lokale myndigheder eller ens rejsebureau for at få opdateret information.

FJD valutaen er i Fiji og bruges bredt i hele østaten. Ved at følge de officielle valutavekslingskurser og være opmærksom på eventuelle valutarestriktioner kan man nemt og bekvemt bruge FJD under sit ophold i Fiji.