Euro kurs

Den aktuelle kurs er: 745. Kursen er steget med 0.03 kr. siden i går. Inden for de sidste 30 dage, er valutakursen faldet med -0.03 kr.

  • 1 EUR = 7 DKK
  • 100 EUR = 745 DKK

EUR Valutakurs

  • Danske Kroner DKK
  • Euro EUR

EUR er forkortelsen af Euro som er den officielle valuta i eurozonen. En euro er opdelt i 100 cent og har symbolet "". Euro (€) symbolet bliver f.eks. anvendt i forbindelse med et euro beløb som €125. Danmark er medlem af EU men har valgt at beholde kronen, hvilket er grunden til at vi omregner euro til danske kroner (dkk).

 

30 dages historik

10 års historik

EUR kurshistorik
 

Eurokurs

Eurokurs

Euroen styres i dag af Den Europæiske Centralbank (Forkortet ECB). ECB er en af verdens mest betydningsfulde centralbanker og har hovedsæde i Frankfurt. Euroen er i dag den officielle valuta i 19 lande med flere på vej de kommende år. De mest anvendte sedler er €5, €10, €20, €50.

Danmark havde en folkeafstemningen i 2012 om at blive del i den fælles valuta. Afstemningen blev afgjort med et nej (53,2%) til indføre euroen i Danmark. 87,6% af alle danskere stemte omkring indførelsen af euroen, hvilken også viser hvor vigtig den danske krone er for danskerne.

Tidligere omregninger