Comoriske Franc

Den aktuelle KMF til DKK valutakurs er 1,51. KMF kursen er faldet med 0% siden i går. Inden for de sidste 30 dage er valutaen faldet med -0.1%, svarende til 0,00 kr.

Investér i aktier, råvarer eller KMF-valuta i dag. Tjek eToro.com

Veksel KMF til DKK billigere end din private bank. Tjek Wise.com

Omregn KMF til DKK

Herunder kan du omregne KMF til DKK eller omvendt DKK til KMF ved blot at ændre tallet i input feltet. KMF kursen herunder viser altid den aktuelle kurs.

KMF kurs
DKK kurs
KMF til DKK
1 KMF 0,02 DKK
5 KMF 0,08 DKK
10 KMF 0,15 DKK
20 KMF 0,30 DKK
50 KMF 0,76 DKK
100 KMF 1,51 DKK
DKK til KMF
1 DKK 66,04 KMF
5 DKK 330,21 KMF
10 DKK 660,41 KMF
20 DKK 1.320,83 KMF
50 DKK 3.302,07 KMF
100 DKK 6.604,15 KMF

Om KMF-valutaen

KMF (Komoren Franc) er den officielle valuta på Komorerne, en øgruppe beliggende ud for det østafrikanske fastland. Valutaen administreres af Central Bank of the Comoros og bruges både i diskret handel og som et offentligt betalingsmiddel.

Historisk set blev KMF introduceret i 1960'erne, da Komorerne var under fransk styre. Francen blev brugt som valuta indtil 1975, hvor øgruppen opnåede uafhængighed. Efter uafhængigheden blev valutaen omdøbt til Komoren Franc. Valutaen består af mønter i forskellige værdier og sedler i forskellige størrelser.

KMF er normalt bundet til den europæiske euro med en fast valutakurs. Valutaen accepteres også udbredt på øerne Réunion og Mayotte, som tidligere var kolonier under fransk herredømme. Det er dog vigtigt at bemærke, at anvendelsen af francen i disse områder ikke er officielt anerkendt, og euroen er stadig den primære betalingsvaluta i Réunion og Mayotte.

For at erhverve KMF-valuta kan turister normalt veksle udenlandske valutaer, såsom euro eller amerikanske dollars, ved ankomst til Komorerne. Udvekslingskontorer er tilgængelige i lufthavne og større byer, og de fleste større hoteller har også vekselkontorer tilgængelige for deres gæster. Det anbefales dog altid at dobbelttjekke valutakurserne, da de kan variere afhængigt af, hvor man handler.

Når man bruger KMF-valuta i Komorerne, bør man være opmærksom på, at det kan være svært at finde steder, der accepterer kreditkort eller andre elektroniske betalingsmetoder. Derfor er det altid klogt at have kontanter til rådighed, især når man skal betale for mindre indkøb eller besøge mere afsidesliggende områder.

Selvom KMF-valutaen kun anvendes på Komorerne, anbefales det generelt at undersøge den gældende valutakurs, inden man besøger øerne. Dette kan hjælpe med at give en idé om, hvor meget man kan forvente at modtage, når man veksler valutaen. Som med enhver rejse er det også vigtigt at tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at undgå valutasvindel og sikre ens penge.

KMF (Komoren Franc) valutaen er på Komorerne og bruges både til handel og offentlige betalinger. Valutakursen er normalt bundet til euroen, og det anbefales at have kontanter til rådighed, da elektronisk betaling kan være begrænset. Der er forskellige steder at veksle valutaen, men det er altid vigtigt at dobbelttjekke valutakurserne.

30 dages historik