Britiske Pund kurs

Den aktuelle kurs er: 833. Kursen er faldet med -0.23 kr. siden i går. Inden for de sidste 30 dage, er valutakursen faldet med -17.7 kr.

  • 1 GBP = 8 DKK
  • 100 GBP = 833 DKK

GBP Valutakurs

  • Danske Kroner DKK
  • Britiske Pund GBP

GBP er forkortelsen af Britiske Pund som er den officielle valuta i Storbritannien. Britisk pund bliver også kaldet Pund Sterling eller blot Sterling og er opdelt i 100 penny (p). GBP (£) symbolet bliver f.eks. anvendt med et pund beløb som £240. GBP styres i dag af Bank of England.

 

30 dages historik

10 års historik

GBP kurshistorik
 

Pund til DKK

Ønsker du at omregne Britiske Pund om til Danske kroner, så kan du anvende valutaregneren til dette ved at vælge "GBP" i første drop down boksen. Du kan ligeledes se hvad 100 pund til dkk via oversigten over valutakurserne.

Omregn pund online

Både dollarkursen og pundkursen er blandt de mest anvendte valutakurser i Danmark. Pund til kroner bliver omregnet via vores valutaomregner flere tusinde gange om dagen, så vi sørger for at give dig de aktuelle pundkurser ved at have vores service opdateret døgnet rundt. Ønsker du i stedet at omregne amerikanske dollar til dkk kan du gøre det lige så nemt.

Tidligere omregninger