Send penge online

Står du og at skulle overføre penge til udlandet kan du nemt og billigt gøre det online. Du kan altid via din bank sende en SWIFT transaktion til din eller anden konto i udlandet, det fungere nemt men ofte også en dyr løsning.

Send penge online

Sender du ofte penge til udlandet er der mange penge at spare ved at sammenligne løsningerne efter dit behov. I dag findes der mange smarte portaler som kan give dig en langt bedre valutakurser end bankernes kurser.

Vi har herunder samlet en række af de portaler til at sende penge til udlandet som vi kan anbefale. Vi har personligt anvendt dem alle og finder dem troværdige.

TransferWise

TransferWise er pt. den bedste online service til at sende penge til udlandet, deres tjeneste giver dig en hurtig og troværdig overførsel til udlandet på få dage. TransferWise har bedre kurser og meget billigere gebyrer for at sende end de danske banker, så spar penge nu ved din næste overførsel og se pengene i udlandet inden for kort tid.

Opret din bruger nu via dette link og få din første overførsel helt gratis. TransferWise giver dig gode kurser & transparente gebyrer, meget billigere end bankerne!

Hvor lang tid tager en overførsel?

Der kan gå alt lige fra minutter til flere arbejdsdage for at overføre penge til udlandet, det kommer nemlig helt an på hvilken service du anvender og til hvad pris.

Anvender du vores anbefalede TransferWise tager det ca. 2 arbejdsdage at sende penge til f.eks. Asien, du får løbende status undervejs og en god konverteringskurs.

Hvordan sender jeg pengene afsted?

Både TransferWise, Western Union, PayPal og mange af de andre tjenester til at sende penge kan modtage pengene via kreditkort eller bankoverførsel, det er dog klart billigste hvis at du vælger en almindelig bankoverførsel. Husk at tjekke om din bank har gebyrer for at overføre penge indenfor Europa til andre kontoer.