SMS lån

SMS lån er blevet kritiseret af mange for at være et dårligt finansielt valg. Disse lån er også kaldet hurtig-lån, kviklån, minilån og ekspres lån. Kritikere siger at renten er meget høj, og at man kan komme i problemer, når man begynder at låne penge på den måde.

Begge disse udtalelser kan være sande, men det er ikke altid tilfældet. Ligesom alt andet i livet, hvis nogen skulle vælge at misbruge den hjælp de får, der normalt kommer dem til gode, kan tingene ende galt.

SMS lån til shopping

Lad os adressere et par bekymringer. Den første bekymring omfatter de høje rentesatser. Det er sandt, at rentesatser på disse lån virker astronomiske I forhold til traditionelle lånsrater. Men lad os tage et kig tættere på.

Kvik SMS-lån

Når en person får et 665 kr. sms lån, og det koster dem 133 kr. at låne dem, vil mange mennesker kritisere dette som optrækkeri, samt sige det er en form for jægerisk udlåning.

De føler det er uretfærdigt for dem, som ikke fuldt ud forstår omkostningerne involveret i denne type usikre lån. De siger sandsynligvis, at et kontantlån er for dyrt sammenlignet med andre låneprodukter eller services, og at lønningsdagslån bør undgås.

Når din automekaniker fikser din bil og bestiller dele til dig, hvad sker der? Lad os sige en del koster 665 kr., I stor målestok, for mekanikeren, og at den det estimerede pris for delen er 998 kr., som han beder dig betale.

Han havde kun denne del I sin besiddelse i nogle minutter eller timer, men han har stadig profiteret dobbelt så meget som udlåneren. Mekanikeren har en lav risiko for at delen fejler, og at han er nødsaget til at reparere den gratis.

Långiveren, derimod, har løbet en meget større risiko ved at udlåne penge til dem, som andre långivere ville vende ryggen til.

Findes SMS lån trods RKI?

Af en eller anden grund, når andre typer forretninger laver meget større profit på deres produkter og serviceydelser, bliver det bare betragtet som fri markedsgevinst, og er helt acceptabelt.

Og det er rigtigt! Vores samfund afhænger af goder og serviceydelser til at imødekomme offentlighedens behov. Alle ved at penge skal laves et eller andet sted, på et eller andet plan, for ellers ville ingen gøre det! I essensen betaler vi med glæde, fordi vi har behov vi ikke selv kan tage hånd om.

Ved at bruge dette nyfundne perspektiv, hvorfor skulle långivere gøre dette gratis? De har også regninger at betale, og vil gerne tjene lidt penge selv, hvilket er det samme som hos enhver anden forretning.

På grund af den højere risiko de tager, skal de også tages deres potentielle tab med I overvejelserne. Synes du, at du betaler for lidt I forsikring? Sikkert ikke. Når forsikringsfirmaer oplever vedvarende tab, øger de renterne for at forblive profitable. Det er blot en del af omkostningerne, ligesom ved kortsigtede lån.

Den anden ting disse sms-lån ofte bliver kritiseret for er ideen om, at de kan medføre store finansielle problemer, hvis man begynder at låne på forskud.

Hvis nogen har brug for flere penge end de tjener, så er det ret svært at vende skibet og vende tilbage til en stabil, sund økonomi. Så snart folk begynder at bruge deres kreditkort til at købe ting de har brug for, kan de komme I problemer, når regningerne skal til at betales. Så kan det være praktisk at få et sms lån nu.

Hmmm. Lyder dette bekendt?

Hvis nogen ser det seneste moderigtige par sko på deres vej hjem, og det kun koster 998 kr., vil de med al sandsynlighed springe over Starbucks I en uge og spare pengene til at købe skoene? Ville du spare de 34 kr. per uge og vente 30 uger med at købe skoene kontant, efter at de er ude af mode?

Eller vil de hive deres kreditkort frem, løbe ind i butikken, og komme ud med 998 kr. + skat + renteafdrag! At bruge dit kreditkort er i sig selv en risiko, da du låner med uvished om dine fremtidige indtægter.

Du antager, at du vil blive ved med at lave nok penge til at betale hvad du har brugt, samt renter, og stadig betale for normale leveomkostninger. Dette er måden, hvorpå de fleste af os lever vores liv. Vi bruger vores kreditkort til vores fordel og indser, at der medfølger en pris og risiko.

Vi bruger også kreditkort til at hjælpe os opnå den livskvalitet, vi ønsker, samtidig med at vi betaler for de ting, vi har brug for. Men når det er sagt, så husk på at når du er ude at rejse, at svingende valutakurser også kan påvirke det endelige beløb på din konto.

For folk uden kreditkort

De samme mennesker der muligvis også har en dårlig kredit oveni, for dem er et forbrugslån sikkert en af deres eneste løsninger. Tro det eller ej, disse folk har også behov og ønsker.

De bliver sultne, de har brug for sikre biler, de bliver syge, deres børn har brug for sko osv. De kan blot ikke låne forud på samme måde som du kan.

Traditionelle långivere, specielt i de seneste år, har en tendens til kun at ville have lav risiko kunder. Generelt er de ikke interesseret i at lave forretninger med typiske låneansøgere.

Låneansøgeren skal have et stabilt job og en bank konto kvalificeret til denne type lån. Disse to karakteristika kan hjælpe med at indikere, at der er en god chance for at den potentielle løber gør det rigtige.

I kort opsummering, disse lån er ikke for alle. Men for mange hårdtarbejdende mennesker, der har brug for penge og ikke kan vende sig til en traditionel långiver, er et forbrugslån den rigtige løsning.