Wise Anmeldelse

Hvis du rejser ofte eller er en digital nomade, så kommer du altid ind i situationen med at skulle bruge dit kreditkort i en anden valuta end danske kroner eller har brug for at overføre penge til udlandet.

Opret en gratis Wise konto i dag

Når du bruger dit danske kreditkort i udlandet, er der altid et vekselgebyrvalutakurserne når du f.eks. betaler i USD eller Euro. Det er den veksel margin som din bank skruer på og derved tjener penge på når du anvender dit kort i udlandet.

Send penge med Wise

Wise (Tidligere kendt som TransferWise) er en af de bedste og billigste måder at sende penge på til udlandet, så vi har lavet denne anmeldelse for at give dig et bedre overblik over hvordan du kan anvende Wise:

Vidste du at Wise har en Trustpilot score på 4.7 (Fremragende)

4 gode grunde til at anvende Wise

Wise har med en Trustpilot score på 4.7 udmærket sig "Fremragende" med over 100.000 positive anmeldelser på og anvendes til dagligt af millioner af brugere i hele verdenen.

Brug Wise-omregneren via dette link for at se live hvad du skal betale for at sende f.eks. 5000 DKK til EUR. Du ser både vekselkursen, gebyr og det totale beløb for overførslen.

Wise produkter

Husk at sammenligne gebyrer med din alm. bank, da der ofte er mange penge at spare med at anvende de digitale banker.

Er du stadig interesseret, så lad os komme i gang med en mere detaljeret gennemgang.


Pris

Det er op til 8 gange billigere at anvende Wise til internationale transaktioner end at bruge en traditionel bank. Wise bruger altid middelkursen og opkræver lave og gennemsigtige gebyrer forud for enhver transaktion.

Sikkerhed

Wise reguleres ligesom enhver anden bank af de finansielle myndigheder i de lande, hvor de opererer.

Hastighed

Over 30% af alle overførsler med Wise ankommer på få minutter. 53% af overførslerne ankommer inden for en time og 81% af overførslerne inden for en dag.

Dækning af valutaer

Når du har en konto hos Wise, har du mulighed for at holde og sende penge i over 50 forskellige valutaer.


Wise

Du kan anvende Wise til dine internationale pengeoverførsler og derved spare mange penge på gebyrer kontra hvis du havde anvendt den traditionelle bank. Dette er f.eks. helt oplagt hvis du er expat og sender penge frem og tilbage til dit hjemland.

Har du en lejlighed i f.eks. Spanien og skal enten betale faste udgifter eller leje, så giver det også god mening at bruge Wise til at overføre pengene hurtigt og billigere end en SEPA transaktion via din bank.

Din bank skriver måske at de kun tager 15 kr i gebyr, men for at veksle pengene til Euro, så har lægger de en marginal kurs oven i, hvilket kan blive meget dyrere end at bruge Wise.

Vidste du at Wise har over 10 millioner brugere og sender mere end 36 milliarder hver måned.

Wise konto

Arbejder du f.eks. i Ungarn og derved bliver betalt i Ungarske forints, så kan du med "Wise Borderless" få lokalt banknummer til din konto og derved modtage pengene lokalt, det er en billigere løsning end hvis at du åbnede en lokal bank konto eller modtog pengene på din danske konto.

Freelancer

Arbejder du som freelancer og modtager penge fra internationale klienter såsom USA, giver det også rigtigt god mening for dig at kunne have en lokal-konto der hvor din klient befinder sig. Udover at du får pengene langt hurtigere end en SWIFT transaktion til din danske bank, får du også en meget bedre kurs når du veksler pengene til danske kroner.

Internationale studerende

Hvis du skal på internationalt studieophold i USA, Australien eller England, så giver en multi-valutakonto fra Wise dig også muligheden for holde modtage penge fra din egen danske konto og veksle når valutakursen for dig er bedst. Med deres debetkort koblet op til din Wise konto, bliver det billigere for dig at handle og studere lokalt i udlandet.

Modtag pensionen i udlandet

Pensionister der modtager deres pension mens de er bosiddende i udlandet kan også spare på gebyrerne og vekselkurser ved at have en lokal konto der hvor du er bosiddende og kunne modtage pensionsmidlerne fra f.eks. Danmark.

Wise debetkort

Ønsker du at bruge penge fra din Wise konto, kan du bestille deres debetkort som giver adgang til alle valutaer. Har du f.eks. danske kroner på dit Wise debetkort, veksler de helt automatisk til den bedste kurs når du f.eks. handler med pund i London.

Send penge med Wise

Når du anvender dit kort får du også besked via Wise appen samt får det fulde overblik over transaktioner og eventuelle gebyrer via web og app.

Med Wise debetkortet får du udover fleksibilitet også mulighed for at hæve op til 200 pund gratis hver måned via ATM uanset hvor du befinder dig. Det er en virkelig bonus, da det typisk koster 20-30 kr. hvis du anvender dit normale danske kort når du hæver penge i udlandet.

Wise business

Hvis du har virksomhed i Danmark men har kunder i udlandet, så giver en Wise business multi-valutakonto dig også mulighed for at modtage faktura fra over 70 lande og et samlet sted at aflønne dine medarbejdere hvis du har udenlandsk arbejdskraft.

Du får naturligvis alle de samme muligheder som i din traditionelle bank, dog med undtagelse i at du ikke har mulighed for at komme ind og få en kop kaffe i bankens centrale og dyre domicil midt i centrum.

Med Wise Business dine penge til lave gebyrer og god kurs og stadig hav fuld kontrol over dine penge via app og web. Du kan tilmeld få debetkort til alle dine medarbejdere og stadig have fuldt overblik over alle aktiviteter.

Wise større overførsler

Ønsker du at købe bolig i udlandet kan du også bruge Wise til at sende større beløb og dermed sikre dig den bedste kurs. Når du handler med større i forskellige valutaer er det uhyre vigtigt at du tjekker valutakursen da der er tale om mange penge når der regnes med vekselkurserne.

Læs mere omkring større overførsler via Wise og ellers kontakt dem hvis at du har spørgsmål før du sender en større mængde penge afsted.

Sidst opdateret: 20. marts 2021