Rejs ud i verden

Denne artikel er en annonce. Indholdet i annoncen er udarbejdet af annoncøren.

At rejse er en af livets største glæder. Det er en mulighed for at udforske nye kulturer, smage forskellige madretter, opleve storslået natur og skabe minder for livet.

Du kan endda tage ud at rejse uden at bekymre dig om økonomien. På Sambla.dk kan du sammenligne lån og finde en løsning, som passer til din økonomi.

Machu Picchu - Sambla

Asien og Oceanien

Japan har Japanske Yen som valutaenhed og er landet med en skøn blanding af tradition og modernitet og er en drømmedestination for rejsende.

Oplev den unikke japanske kultur, besøg smukke templer, nyd den traditionelle te-ceremoni og prøv den lækre sushi. Samtidig kan du udforske de futuristiske byer som Tokyo og opleve den seneste teknologi og innovation.

Australien anvender Australske Dollars og er et kontinent i sig selv, og det har noget for enhver rejsende. Oplev det fantastiske Great Barrier Reef, besøg de livlige byer som Sydney og Melbourne og udforsk den vilde outback. Australien er også hjemsted for unikt dyreliv med kænguruer og koalaer.

New Zealand - Denne ø-nation i Stillehavet er kendt for sin betagende natur, der spænder fra sneklædte bjerge til grønne dale og smukke strande. New Zealand anvender New Zealand Dollar, men er også stedet, hvor "Ringenes Herre"-filmene blev filmet, og det er et paradis for eventyrlystne rejsende.

Amerika

Hvis du er interesseret i historie og arkæologi, bør Peru stå øverst på din liste. Besøg den antikke by Machu Picchu, udforsk inkaruinerne og gå på opdagelse i den smukke regnskov i Amazonas. Peru er en skatkiste af kulturarv og naturskønhed.

Det pulserende land Brasilien (BRL) er kendt for sin livlige kultur, det verdensberømte karneval i Rio de Janeiro, og de fantastiske strande ved Copacabana. Tag på en eventyrlig tur til Amazonas og oplev det rige dyreliv i regnskoven.

Canada er et land med imponerende natur, der strækker sig fra de majestætiske Rocky Mountains til det vidunderlige Niagaravandfald. Udforsk de charmerende byer som Vancouver og Toronto og oplev canadisk gæstfrihed. Canada's officielle valuta er Canadiske Dollar.

Europa

For naturelskere er Island paradis. Den spektakulære islandske natur omfatter gejsere, vulkaner, gletsjere og de maleriske nordlys. Tag på en tur til den berømte Blå Lagune, udforsk Den Gyldne Cirkel og oplev den betagende skønhed, som Island har at byde på.

Italien er landet med en rig historie, lækker mad og smukke kunstværker. Besøg ikoniske seværdigheder som Colosseum i Rom, udforsk de romantiske kanaler i Venedig og nyd de traditionelle italienske retter i Toscana. Italien vil tryllebinde dig med sin charme.

Grækenland er landet, hvor den vestlige civilisation blev født, og en rejse tilbage i tiden. Besøg de gamle ruiner som Akropolis i Athen, nyd det turkisblå Middelhav ved de græske øer og smag den lækre græske mad.

Både Italien og Grækenland anvender euroen, så det er altid en fordel at veksle til EUR fra DKK når du rejser indenfor EU.

Sidst opdateret: 4. august 2023