Spar penge med et samlelån

Denne artikel er en annonce. Annoncens indhold er lavet af annoncøren.

Et samlelån er et lån, der giver dig mulighed for at samle flere af dine lån og kreditter i ét større lån.

Med et samlelån hos én bank kan du spare penge, da du ofte får en bedre rente end de forskellige låneudbydere tilbyder individuelt.

Derfor bliver det billigere for dig som forbruger at betale hver måned. Samtidig har du kun én udbyder, som du skal holde øje med og betale til, hvilket gør din økonomi mere overskuelig.

Skab ro i dit økonomiske liv

For at få ro i dit økonomiske liv bør du skabe dig et overblik over din økonomi. Det indebærer eksempelvis at du skal have styr på dine indtægter og udgifter, så du har et klart billede af sin økonomiske situation.

Lendme

Dette kan gøres ved hjælp af budgetter eller regneark, som du kan bruge til at holde styr på hvad du bruger dine penge på.

Det er også en god ide at have en opsparing, som man kan bruge til uforudsete udgifter.

Endelig bør du forsøge at undgå unødvendige udgifter og kun købe ting, som du har brug for. Dette vil hjælpe med at holde din økonomi stabil og give en følelse af ro.

Hvis du handler i udlandet, er det også vigtigt, at du tjekker valutakursen, før du trykker på køb-knappen, da prisen nemt kan se billigere ud end den faktisk er.

Slå flere lån sammen og få en lavere rente

Det kan være en god idé at slå flere lån sammen, hvis du har flere lån med forskellige renter. Ved at slå dem sammen, får du typisk en lavere rente, da det er lettere for banken at administrere et større lån end flere små.

Dette betyder også, at du ofte kan spare penge på den månedlige ydelse, da den samlede rente bliver lavere. Du bør dog være opmærksom på, at der kan være forskellige gebyrer forbundet med at slå flere lån sammen - særligt hvis de er fra forskellige banker.

Derfor bør du undersøge markedet grundigt for at finde det bedste tilbud for samlelån. Du finder desuden altid den billigste rente ved at sammenligne tilbud på lån.

Du kan finde en række af vores anbefalede lån online her. Vores vurdering er baseret på anmeldelser fra forskellige kilder, herunder Google Maps og Trustpilot.

Her finder du dit samlelån

Hvis du nu er overbevidst om, at samlelån er en god ide for dig, er næste skridt at du undersøger dine muligheder online, hvor det er nemmere at sammenligne og indhente tilbud.

Der findes flere forskellige måder at sammenligne på, men den hurtigste og mest sikre metode er at benytte en låne mægler, der er direkte koblet op på bankerne. Det gør det nemt at overskue og indhente tilbud på få minutter.

I Danmark er der flere af disse platforme, som du kan benytte dig af, så du kan blot søge efter "sammenlign lån" eller "lånetilbud".

Når du har valgt en platform og gennemført din ansøgning, vil du derefter modtage uforpligtende tilbud med detaljerede oplysninger om priser og vilkår, herunder den maksimale ydelse, den effektive rente og den samlede ÅOP (Årlig Omkostning i Procent).

Du kan ikke forvente at låne hverken norske kroner eller svenske kroner, da de fleste udbydere i Danmark primært understøtter danske kroner.

Det er desuden helt gratis at ansøge, uanset om du låner penge eller ej. Du kan maksimalt låne op til 500.000 kroner, og det er helt op til dig, hvad du ønsker at bruge pengene på, men et samlelån er en god ide, hvis du vil optimere din gæld.

Sidst opdateret: 24. maj 2023