Minilån

Kunne det være rart at låne nogle penge, vil du hurtigt opdage at der er mange forskellige minilån-muligheder. Se de bedste lån her:

Hver af disse mindre lån har nogle helt klare fordele, især det at få ekstra penge på kontoen. Men det er vigtigt at tjekke det med småt, så du ender ud med vilkår som matcher dit behov.

Et minilån giver frihed

Som i alle brancher er det vigtigt ikke tage det første og bedste. Der kan være låne sider som ikke decideret prøver at snyde dig, men i hvert fald tager sig en del bedre betalt.

Du vil med sikkerhed se reklamer for et gratis mini-lån, men de kræver renter op imod mange hundrede procent årligt. Så udover en masse gebyrer for alverdens ting, så kommer du nemt til at betale lånet flere gange, før du er helt færdig.

Pointen med vores minilån guide her er at hjælpe dig på vej med at finde et sikkert lån efter dit behov. Der er absolut ingen grund til at låne penge hos nogle låneudbydere der skjuler deres gebyrer.

Lånefirmaer skal jo også tjene penge, men så længe de er transparente med gebyrerne er det heller ikke noget problem. Det er bestemt muligt for at finde et troværdigt lånefirma hvor du kan låne penge sikkert og hurtigt. Et lån behøves ikke at koste en bondegård, hvis du sørger for at betale til tiden.

Læs det med småt

Helt generelt er det naturligvis meget vigtigt at du tænker over de ovenstående ting og ikke får lavet et lån med en for høj rente. Husk at du altid kan ansøge hos flere låneudbydere og dermed vælge det bedste minilån for dig. Husk at tjekke følgende:

5 anbefalede låneudbydere

Vi har her på siden fundet frem til 5 ganske fornuftige valg, der alle har minilån som bør overvejes om de matcher dit behov. Gå ind på deres hjemmeside og læs mere om renten, hvor hurtigt du får udbetalt pengene og hvor meget du kan låne.

Ferratum

Hos Ferratum møder du en relativt høj rente, som desværre godt kan komme over de 100% og nogle gange langt højere op. Renten kommer selvfølgelig an på løbetiden af lånet og udover det tilbyder Ferratum en række rigtigt fine lån.

Besøg Ferratum.dk her

Det gode ved et minilån er at der er tale om et mindre beløb og dermed også billigere at skulle betale tilbage. For at få et mere konkret svar på, om dette er det minilån er for dig, anbefaler vi dig at bruge deres beregner på deres side.

På Ferratums siden kan du låne alt mellem et tusinde og femten tusinde danske kroner. Det eneste du skal have styr på er ganske enkelt bare at sørge for at betale dem tilbage i løbet af et år.

Vivus

Hvis du foretager et lån hos Vivus, skal du være klar på at renten er høj. Grunden til dette er de låner dig penge i helt ned til en enkelt dag fra udlånsdagen. Alt efter dit behov, anbefaler vi dette minilånet hvis du virkelig står og mangler penge for en kort stund.

Besøg Vivus.dk her

Er det første gang du foretager dig et lån hos Vivus, har du en ekstraordinær mulighed for at låne op til 6.000 kroner med 50% rabat. Dette kan gøres med en tilbagebetaling alt mellem 1 og 30 dage efter du har modtaget dit lån.

Dette betyder i bund og grund, at du som førstegangs kunde i 30 dage kan låne penge fra Vivus med stor rabat. Vivus blander sig ikke i hvad du bruger pengene på, vigtigst for dem er at du betaler tilbage til tiden.

Nupp.dk

Hvis du gerne vil låne 6.000 kr. helt rentefrit er Nupp en fornuftig mulighed. Alt du skal gøre er at betale pengene tilbage efter 60 dage. Derefter er I fuldstændigt kvit.

Nupp.dk er låneformidler for Basisbank. Det er Basisbank, der behandler din ansøgning og udbetaler lånet til dig. Det eneste de kræver er at du er over 19 år, bor i Danmark, har fast indtægt og ikke registreret i RKI.

Nupp er endnu et helt og aldeles ganske fornuftigt valg, hvis man ikke er så glad for at komme af med alt for mange renter. Er det dit første minilån er det også et oplagt valg, da Nupp har en rentefri periode de 60 første dage.

Mikrokredit

Det sidste minilån på listen går under navnet Mikro Kredit og er skam også ganske skarpe. Her kan du låne mellem 1000 og 5000 danske kroner, i en periode på 7, 14, 21 eller 30 dage. Altså mellem en enkelt uge og en fuld måned.

Mikrokredit er en troværdig låneudbyder der ikke har alt for mange krav til de mennesker de låner penge til. Igen handler det dog om at regne tingene grundigt igennem og vælge den rigtige for dig.

Er disse så ikke villige til at låne dig de penge du har brug for, må du gå videre til de næste på listen. Øverst på denne side finder du de mest populære minilån lige nu og ellers har en vi også samlet en lang liste af forbrugslån her.

GoKredit

Lidt længere nede på listen finder vi GoKredit, der præcist ligesom sine konkurrenter udbyder gode lånemuligheder. Renterne er fornuftige, men selvfølgelig relativt høje i og med, at der kun kan lånes i små tredive dage.

Ikke desto mindre er beløbet man kommer af med dog til at komme over og der kan lånes mellem 3000 og 6000 danske kroner. Processen er som de andre sider hurtig, nem og der ikke stilles ret høje krav til at lave et lån på siden.

Hos GoKredit må du heller ikke være registreret i RKI. Nogle mennesker glemmer desværre at betale tilbage til tiden, så sørg for at have styr på udestående før du tager endnu et lån.

Sådan får du et minilån

Minilån er tilgængelige gennem en bred vifte af online långivere, vi mener vi har listet nogle af de stærkeste ovenfor. Så snart du har fundet de steder du gerne vil ansøge udfylder du blot deres formular og få sendt din ansøgning, det tager kun 5 min.

Ofte vil du få besked på din ansøgning inden for kort tid, nogle gange indenfor fem minutter. Efter du er godkendt kan de fleste långivere direkte sætte pengene ind på din bank konto.

Et minilån online virker ved, at du hurtigt giver din information, og kun til den der har brug for det, uden ventetider. Långiverens hjemmeside lader dig vælge, hvor meget du vil låne, hvor mange gange du vil afdrage samt se hvor meget du skal betale ved hvert afdrag.

Så snart du har indsendt dine oplysninger vil långiveren lave et kredit- og baggrundstjek på din profil, så du ved om du kan blive godkendt eller ej. Så snart dine penge er blevet overført, er det nemt at hæve dem direkte fra din bank.

Du kan holde styr på dine tilbagebetalingsdatoer via deres side eller gennem email opdateringer. Vi anbefaler at opsætte en automatisk tilbagebetaling, så du aldrig misser en deadline.

Hvordan vælger jeg det rette minilån?

De låneudbydere vi har listet har et godt ry på det danske marked. Med så mange kviklån firmaer derude er det vigtigt, at du sammenligner adskillige alternativer. Det vigtigste er at du finder det lån, der bedst passer til dine personlige behov.

Når det kommer til nødudgifter, skal du som regel lave dine finansielle beslutninger meget hurtigt. Men sørg for at tage dig tid til at tage beslutning som sikre din finansielle stabilitet.

Det samme gælder når du skal rejser på ferie og skal have vekslet penge. Sørg for at tjekke en valutaomregner og se om der er penge at spare ved at veksle valuta hjemmefra eller på destinationen.

Tag højde for alle aspekter at lånet: Tillader det dig at betale tilbage hurtigt, uden straf? Tillader det dig at justere dine tilbagebetalingsrater hen ad vejen? Og vigtigst; hvor hurtigt får jeg mine penge?

Gennemsøgning af långivernes hjemmesider for information vil hjælpe dig med at finde det absolut bedste valgmulighed.