Amerikanske Dollar kurs

Den aktuelle kurs er: 639. Kursen er faldet med -0.98 kr. siden i går. Inden for de sidste 30 dage, er valutakursen faldet med -2.97 kr.

  • 1 USD = 6 DKK
  • 100 USD = 639 DKK

USD Valutakurs

  • Danske Kroner DKK
  • Amerikanske Dollar USD

USD er forkortelsen af US Dollar som er valutaenheden i USA. En dollar er opdelt i 100 cent (¢) og US dollar symbolet er "$". US$ symbolet bliver typisk anvendt i forbindelse med et dollar beløb som f.eks. $100. US dollars bliver officielt anvendt i USA men også som primær valuta i 11 andre lande.

 

30 dages historik

10 års historik

USD kurshistorik
 

Dollarkurs

Dollarkurs

US Dollar er i dag den mest kendte og anvendte valuta i verdenen. US Dollar er styret af USA's centralbank, Federal Reserve Bank. USA dollaren anvender forskellige portrætter som motiver på deres sedler. Du finder f.eks. George Washington$1 dollar sedlen.

Det er ikke kun USA som kalder deres valuta for dollar, der er nemlig over 20 andre valutaer som indeholder "dollar" navnet som f.eks. australske dollar, hong kong-dollar og canadiske dollar.

Dollar til kroner

Når dollarkursen topper, stiger mange af dine faste udgifter og rejser også, da mange andre valutaer læner sig op mod dollar-kursen. Dollarkurs, "bucks" eller de grønne, kært barn har mange navne og er også vigtig en faktor når du skal bestille rejser eller låne penge.

Skal du f.eks. med familien til Thailand er både flybilletter, hotel og forplejning i Thai-baht baseret på US dollar kursen. Når dollarkursen er høj er den "billige" hotelovernatning nemlig også steget. Det betyder at du med fordel kan veksle penge til det land du gerne vil rejse til når kursen er lav.

Omregn dollars

Det er altid svært at vide hvornår valutakurserne er "lave" nok til at det kan blive en god investering. Du kan med fordel anvende vores valutaregner til at holde overblik over dollar kursen. Vi holder vores valutakurser opdateret til dig så du med både smartphone-app og via computeren kan omregne dollars til kr. når US$ er lav.

Tilmeld dig vores valutakurser via e-mail hvis du gerne vil have en e-mail med dollarkursen hver morgen før kaffe & Børsen.

Tidligere omregninger