Valutaomvandlare

Vores valutaomregner er super populær i hele Skandinavien, så det er vigtigt for os at give samme lækre brugervenlighed på tværs af alle sprog. Både Norge, Sverige og Tyskland er blandt Danskernes mest besøgte feriedestinationer og har derfor stor økonomisk betydning for os. Få overblik over Svenske kroner til shoppingtur eller Norske kroner til vandreturen.

 

Kongeriget Sverige har med næsten 10 mill. indbyggere et stigende behov for at omregne med deres valutaomvandlare til f.eks. NOK eller DKK. Tysklands währungsrechner topper blandt de mest efterspurgte iPhone apps, da Tyskland ligger godt placeret i centrum af Europa og har derfor mange handelspartnere både i og udenfor Skandinavien.

Valutakalkulator app

Norge's flotte natur, bjerge, Oslo og gode minder fra skituren er blandt højdepunkterne når folk snakker om Norge, men en hurtig valutakalkulator er mindst lige så vigtigt når der skal handles produkter fra Norge. Vores valutakalkulator app understøtter 20 sprog, så der er rig mulighed for at lade de lokale hjælpe dig på vej når der skal omregnes NOK, SEK eller Euro.