Derfor skal du samle dine lån

Denne artikel er en annonce. Annoncens indhold er lavet af annoncøren.

Det er de færreste af os, som kan gå gennem livet uden at sætte os i gæld. Det kan være i forbindelse med køb af bolig, bil eller båd, men det kan også være for at dække uforudsete udgifter eller for at realisere drømmeferien.

Mange af os har også flere lån, som vi skal administrere. For at gøre gælden oversigtlig og så nedbetalingsvenlig som mulig, er det en god ide at samle alle lån et sted. Nysgerrig? Læs med her.

Samlelån

Overblik giver økonomisk overskud

Hvis du sørger for at have orden i finanserne og valutakurserne, så vil du med stor sandsynlighed også få nemmere ved at generere overskud i din økonomi. For at få det nødvendige overskud, skal du brætte ærmerne op og lave en grundig gennemgang af alle dine udgifter og indtægter.

Du skal simpelthen lave et budget. Når du har dannet dig overblik over, hvor mange penge du faktisk har at rutte med hver måned, kan du se nærmere på, hvor meget gæld du egentlig har. Det skal nemlig gerne harmonere, så du rent faktisk har råd til at betale ned på din gæld.

Hvis du, som så mange andre, har flere forskellige lån, som du betaler tilbage på, skal du se nærmere på mulighederne for at lave et samlelån på MONEYBANKER.dk.

Via Moneybankers samarbejdspartnere kan du nemlig samle lån på helt op til 500.000 kroner. Du kan samle både privatlån, kviklån, billån og kreditkortlån, og for de fleste vil et samlelån betyde, at du sparer penge.

Tænk på, at du med et samlet lån, kun skal betale én rente, mens du med flere forskellige lån selvfølgelig skal betale rente på alle dine lån. Med dagens rekordlave rente vil et samlet lån, for de fleste, betyde mere overskud i den daglige økonomi.

Hvad er Moneybanker?

Moneybanker er en gratis sammenligningstjeneste, som kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste samlelån. Når du får et samlet overblik over de forskellige låneudbydernes tilbud, bliver det nemmere for dig at vælge dét lånetilbuddet, som giver mest mening, både for dig og for din økonomi.

Det er altid en god ide at sammenligne lånetilbud fra mindst tre forskellige låneudbydere og vælge dét lån, som giver mest mening, både her og nu og i fremtiden.

Inden du søger om at samle dine lån, skal du danne dig et overblik over, hvilke lån du har, og hvor meget du har råd til at låne. Det skal selvfølgelig være sådan, at du kan betale tilbage i henhold til det tilbud, som du får.

Men med den lave rente, vi har i dag, og et samlet lån, vil det helt sikkert være et lånetilbud, som giver mening for dig og din økonomi. Hos Moneybank finder du en oversigt over, hvilke banker der kan hjælpe dig med at få overblik over din økonomi.

Saml dine lån og få overblik over din gæld

Det er mange grunde til, at vi optager gæld. Det kan være, at vi skal låne penge til ny bil, eller at vi skal renovere et træt, gammelt køkken. Et lån kan også være nødvendigt for at løse en mindre økonomisk krise, hvis nu vaskemaskinen går i stykker, eller ens telefon bliver ødelagt.

Det at låne penge er noget, de fleste af os vil stifte bekendtskab med, og så længe man kan betale de lånte penge tilbage, er det også en god måde at realisere drømme på. Dér, hvor det kan blive problematisk, er, hvis man mister overblikket over sin gæld og ikke længere er i stand til at betale det tilbage, som man skylder.

Hvis du har flere forskellige lån, vil det betyde, at det er mere udfordrende at overskue gælden, og det bliver selvfølgelig også dyrere, da der er flere rentesatser og flere gebyrer at skulle forholde sig til.

Hvis du samler dine lån ved hjælp af Moneybanker, gør du dig selv en tjeneste. Ikke kun ved at spare penge, da du kun har et lån med én rente, men også ved at gøre det nemmer for dig selv at bevare overblikket.

Hvis du kun har det ene lån at forholde dig til, er det meget mere overskueligt at overholde tilbagebetalingsplanen. Det bliver dermed også mere realistisk, at du bliver helt gældfri.

Har du taget lån i udenlandsk valuta kan du også med fordel prøve at finde den bedste valutakurs via denne valutaomregner. Markedet svinger hele tiden og der kan være penge at spare ved at finde det rigtige tidspunkt at samle dine lån.

Overblik over økonomien giver overskud i hverdagen

Økonomiske udfordringer og stramme budgetter kan være med til at skabe stress i hverdagen. Hvis du hele tiden skal bekymre dig om ubetalte regninger og dyre lån, kan det være med til at skabe søvnproblemer og stressende tilstande.

Ved at få overblik over den daglige økonomi, igennem et realistisk og gennemførligt budget, samt at samle din gæld ét sted, får du det fulde overblik over din økonomi. Du ved dermed, præcis hvor meget du har at rutte med, og du behøver ikke at bekymre dig for om, hvorvidt du har penge nok.

Overblik over økonomien giver dig altså et økonomisk overskud, men det giver i den grad også et mentalt overskud i din hverdag.

Sidst opdateret: 14. april 2021