Kurserne - Altid opdateret

Vores valutakurser bliver opdateret døgnet rundt og du har med vores Valuta+ app adgang til kurserne, selvom du ikke er på internettet. Kurserne svinger hele tiden da der bliver købt og solgt i de forskellige lande i forskellige tidszoner, så sørg for at opdaterer kurserne så ofte du kan når du er på rejse i udlandet med begrænset internetadgang.

 

Valutakurser via mobilen

Skal du købe ny telefon? Så find dig et billigt mobilabonnement med godt internet og køb dig en iPhone. Med en iPhone kan du nemlig hente vores valutaomregner Valuta+ app helt gratis og få styr på kurserne når du handler på markeder i f.eks. Thailand. Har du mulighed for det, så køb et lokalt simkort med internet, så du kan opdatere kurserne løbende på rejsen.

Ønsker du i stedet at omregne pund til dkk eller tjekke us dollar kursen, så anvend vores valutaomregner her på portalen eller få overblik over de aktuelle valutakurser via oversigtssiden. Køber du ting via USA eller andre lande som er læner sig op af dollar kursen, så sørg for at købe tingene når dollar kursen er så lav som muligt, så du får mest muligt for pengene.